Ledige stillinger

Er du Budde Schous nye patentrådgiver?

Er du patentrådgiver i starten af din karriere, eller har du lyst til at arbejde som patentrådgiver? Har du kendskab til et eller flere af emnerne: fysik, elektronik, software, robotteknologi, optik og nanoteknologi – så er det dig, vi leder efter!

En central rolle med udvikling og ansvar

Som patentrådgiver hos Budde Schou bliver du en del af at dynamisk, erfarent og fagligt stærkt team af patentrådgivere, som altid har vores kunders innovation og rettigheder som omdrejningspunkt for deres arbejde.

Du får rig mulighed for at kombinere dine videnskabelige kompetencer med et forretningsmæssigt perspektiv. Du skal forstå vores kunders komplekse teknologier og videreformidle dem ved at forene din tekniske viden med jura og forretning – med det formål at sikre IP-rettigheder af højeste kvalitet.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Udarbejde og behandle patentansøgninger og indsigelser
  • Analysere patenterbarheden af vores kunders ideer
  • Vurdere krænkelser og gyldighed af patenter
  • Yde generel strategisk rådgivning om IPR samt yde bistand ved licensaftaler, due diligence, retssager etc.

Vi står parat til at hjælpe dig i din udvikling og karriere som patentrådgiver. Du vil komme under vingerne hos vores dygtige senior patentrådgivere, som både vil opmuntre og udfordre dig og forme dig til at blive en af Danmarks bedste patentrådgivere.

Hvis du ikke har patenterfaring, vil du i løbet af de første 3-5 år gennemføre et uddannelsesprogram med henblik på at opnå titlen som European Patent Attorney (EPA).

Dine kompetencer. Vores hold. Stærke IP-rettigheder.

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af organisationen og diverse fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder.

Som person er du grundig og detaljeorienteret og går op i at levere høj kvalitet, og du motiveres af og har lysten til at sætte dig ind i ting, du ikke allerede ved alt om.

Derudover har du:

  • Enten forsket i – eller uddannet dig indenfor – et eller flere af emnerne: fysik, elektronik, software, robotteknologi, optik og nanoteknologi.
  • En evne til at forstå kompleks teknologi og videreformidle den komplekse viden
  • Interesse for kommercielle aktiviteter forbundet med udnyttelsen af patentrettigheder
  • En naturlig tilgang til andre mennesker og en lyst til at indgå i faglig dialog med kunder og kolleger
  • Solide dansk- og engelskkundskaber og er god til at kommunikere både på skrift og i tale 

Vi tilbyder:

Et spændende job med mange faglige udfordringer i et af Danmarks ledende patentbureauer. En professionel og fleksibel arbejdsplads med en uformel omgangstone. Gode ansættelsesforhold, omfattende bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning. Lønnen svarer til dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål?

Så tøv endelig ikke med at række ud til Jesper Mark Wenzel på telefon: +45 2993 2774 eller e-mail: jw@buddeschou.dk

Sådan søger du jobbet

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning og CV – vi indkalder løbende til samtale.

CV og ansøgning sendes til job@buddeschou.dk med følgende mailtitel: ”Ansøgning – Patentrådgiver”.