Sikkerhed gennem varemærkeforundersøgelser

07/10/2024
Budde Schou

Sikkerhed gennem varemærkeforundersøgelser – en essentiel investering for din virksomheds brand.

Hos Budde Schou forstår vi, hvor afgørende det er at tage de rette skridt, når virksomheder står overfor at lancere et nyt brand. Ét af de vigtigste elementer i denne proces er en grundig varemærkeforundersøgelse. Vi ved, at udviklingen af et nyt brand kan kræve betydelige ressourcer – både økonomisk og kreativt – og at det er essentielt at minimere risikoen for potentielle juridiske udfordringer.

En forundersøgelse hjælper os med at vurdere, om et varemærke kan registreres i Danmark og potentielt internationalt. Vores team af erfarne rådgivere gennemgår omhyggeligt eksisterende rettigheder og markedsforhold for at identificere mulige konflikter med andre rettighedshavere. Dette giver vores kunder en klar indsigt i, om deres ønskede varemærke er unikt og kan opnå beskyttelse, eller om der er risiko for indsigelser fra tredjeparter.

Ved at investere i en forundersøgelse hjælper vi vores kunder med at undgå den ærgrelse, der kan opstå, hvis et varemærke, som man har arbejdet intensivt på at skabe, viser sig at være i strid med eksisterende rettigheder. Det betyder, at vi kan sikre en mere gnidningsfri og sikker ansøgningsproces, hvor potentielle faldgruber identificeres tidligt. På den måde kan vores kunder fokusere på at udvikle og fremme deres brand uden frygt for uventede juridiske problemer.

Ved en forundersøgelse tager vi udgangspunkt i dit behov og brandstrategi og tilpasser søgningen herefter således, at du får mest muligt ud af det. Vi kan eksempelvis udføre identitetsøgninger, tilpassede og udvidede identitetssøgninger samt fulde undersøgelser, hvor du får en rapport med vores vurderinger og anbefalinger således, at du kan træffe en beslutning sammen med os på et fuldstændig og oplyst grundlag.

Har du eller din virksomhed overvejet at lancere et nyt brand? Vi er her for at hjælpe jer med at tage de rigtige skridt fra starten. Lad os tage en snak om, hvordan vi kan sikre, at jeres varemærke står stærkt og beskyttet.


Billedet er genereret ved hjælp af AI

 

Seneste nyt

Carmo A/S

Carmo A/S

Carmo A/S er en dansk virksomhed med en lang historie inden for produktion og udvikling af højkvalitets plastkomponenter....

læs mere
Realfiction

Realfiction

Realfiction er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at skabe innovative visuelle oplevelser gennem avanceret ...

læs mere