Karriere

Ledige stillinger

Vi har 2 job til dig lige nu

 

Hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV til job@buddeschou.dk.

Varemærkerådgiver

Er du vores nye, dygtige varemærkerådgiver?

Er du skarp og erfaren varemærkerådgiver, så har du nu chancen for at blive en del af vores dygtige team hos Budde Schou.

Vi er et af de førende IP-bureauer i Skandinavien og som varemærkerådgiver hos os, får du en helt central rolle i et lille, men engageret, team, hvor du er med til at drive og udvikle vores varemærkeafdeling. Du vil blive en del af et fagligt stærkt og socialt fællesskab, hvor vi bl.a. har fokus på et godt samarbejde mellem vores forskellige afdelinger. Vi afholder således løbende både faglige seminarer og sociale arrangementer, herunder deltager vi f.eks. gerne i den årlige DHL-stafet.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold og frokostordning, og du vil få tildelt eget kontor med plads til fordybelse i vores lokaler i hjertet af København.

For nærmere info om stillingen er du velkommen til at kontakte vores varemærkechef Bjarke Pii Korremann direkte på tlf. 22 62 09 19. For at søge stillingen er du også velkommen til at ringe til Bjarke eller sende din ansøgning direkte til os på job@buddeschou.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

__________________________________________________________________________

Budde Schou A/S er med rødder, der går mere end 100 år tilbage, et af Danmarks ældste og mest respekterede patentbureauer. Med omkring 30 medarbejdere er det samtidig et af landets største bureauer med omfattende ekspertise inden for alle områder af den industrielle eneretsbeskyttelse. BUDDE SCHOU yder rådgivning inden for patenter, varemærker, designs og hele IP-området til danske og udenlandske virksomheder.