Karriere

Ledige stillinger

Vi har 1 job til dig lige nu

 

Hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV til job@buddeschou.dk.

Piccoline / Piccolo

Har du brug for et sabbatår før du går i gang med et nyt studie? Har du lyst til at prøve kræfter med et job i erhvervslivet i et års tid?

Vi søger en selvstændig og serviceminded piccoline/piccolo, der vil være med til at skabe en god og velfungerende ramme om vores travle firma.

Firmaet, der beskæftiger ca. 30 medarbejdere, rådgiver danske og udenlandske klienter i strategisk beskyttelse af enerettigheder, især patent- og varemærkerettigheder.

Vi har domicil i Dronningens Tværgade 30, 1302 København K, i mellem Østerport og Nørreport Station samt metro ved Marmorkirken og Kgs Nytorv.

Opgaverne: Som vores nye piccoline vil du først og fremmest varetage vedligeholdelse af vores frokoststue og husets tre tekøkkener, herunder opfyldning, indkøb og ærinder, oprydning og lettere rengøring samt servicering af opvaskemaskiner, kaffemaskiner mv.

Du vil tage dig af vores mødelokaler, dække op/rydde af i forbindelse med møder.

Derudover vil du bidrage til løsningen af forefaldende kontoropgaver, IT-support samt telefonpasning (afløsning i reception), fortrinsvis i ydertimerne.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 35 timer om ugen fordelt i vores åbningstid fra 7.30 til 17.00 med varierende mødetider.

Personprofil: Du er imødekommende, ansvarsbevidst og engageret. Herudover har du et godt kendskab til engelsk og IT på brugerniveau. Kandidater med yderligere IT-kompetencer vil blive foretrukket.

Løn: Efter aftale.

Tiltrædelse: 1. august 2023 eller umiddelbart derefter.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2023.

__________________________________________________________________________

Budde Schou A/S er med rødder, der går mere end 100 år tilbage, et af Danmarks ældste og mest respekterede patentbureauer. Med omkring 30 medarbejdere er det samtidig et af landets største bureauer med omfattende ekspertise inden for alle områder af den industrielle eneretsbeskyttelse. BUDDE SCHOU yder rådgivning inden for patenter, varemærker, designs og hele IP-området til danske og udenlandske virksomheder.

Se mere på vores ansøgersite: https://buddeschou.ofir.com