IP Strategi

Beskytte af virksomhedens aktiver gennem velvalgte IP-rettigheder

I al konkurrence gælder det om at være et hestehoved foran. Forskning, udvikling og markedsføring er forbundet med store omkostninger for innovative virksomheder, og det er helt essentielt for virksomhedens overlevelse og trivsel at beskytte virksomhedens aktiver gennem velvalgte IP-rettigheder.

Et IP-mæssigt fortrin påvirker direkte en virksomheds indtjeningsmuligheder og afspejler troværdighed i relation til såvel konkurrenter som samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt at hjemmearbejdet er i orden.

En god IP-strategi bygger på grundige forundersøgelser, en velovervejet afgrænsning af IP-rettighederne og ikke mindst omtanke i relation til deres overordnede forretningsmæssige formål. Hver enkelt rettighed skal kunne stå alene og samtidig være en del af virksomhedens samlede IP-værn.

Hos Budde Schou er den rette beskyttelse af vore klienters IP alfa og omega. Vi kender alle aspekter af IP – hvad enten det drejer sig om patenter, varemærker eller designs – og tilbyder rådgivning, der er skræddersyet til hver enkelt virksomhed, der betror os deres rettigheder.

Derfor er det en god idé at have os med ved bordet tidligt i processen, så vi helt fra begyndelsen kan skabe et rettighedsgrundlag, der matcher virksomhedens forretning og visioner for fremtiden.

Jesper Mark Wenzel

Jesper Mark Wenzel

CCO / Patent Attorney

Brian Jeppesen

Brian Jeppesen

Patent Attorney

Steen Wadskov-Hansen

Steen Wadskov-Hansen

CEO / Patent Attorney

Jan Sørensen

Jan Sørensen

Patent Attorney

Henriette A. Damsgaard

Henriette A. Damsgaard

COO / Patent Attorney