Intelligent Cycling

18/08/2022


Intelligent Cycling udvikler kreativ og innovativ cykelsoftware som gør cykeltræning simpelt, effektivt og sjovt.

Intelligent Cycling opstod i 2015 da Peter, Brian og Anders, der alle selv er instruktører i indendørs cykling, så et behov for en let og brugervenlig software, der på bedste vis kunne gøre indendørs cykeltræning sjovt, effektivt og nemt for både klubber, instruktører og medlemmer.

Det var vigtigt for Peter, Brian og Anders, at denne software kunne give en hjælpende hånd og frigøre tid, sådan at brugerne af softwaren ville kunne lægge deres energi, der hvor det gav mest mening. Samtidig skulle deres software kunne levere videnskabeligt baseret, tidseffektiv og intelligent konditionstræning.

Det resulterede i Intelligent Cyclings banebrydende teknologi, som tilgodeser at:

  • instruktørerne hurtigere og nemmere kan skabe nye indendørs cykelsessioner. Dette betyder, at der er frigjort plads og energi til at instruktørerne kan give den gas i cykeltimerne.
  • medlemmerne kan holde motivationen høj, fordi de kan se træningsdetaljerne undervejs og mentalt kan forberede sig på de kommende træningsintervaller.
  • klubejerne bruger minimal tid på vedligehold, da softwaren er let og billig at installere og supportere.

I dag bruges Intelligent Cyclings software i fitnesscentre over hele verden, og tæller +1000 fitnesscentre, der spænder over 141 lande.

Du er velkommen til at finde ud af mere på www.intelligent-cycling.com

 

 

 

Seneste nyt