Budde Schou ansætter varemærkerådgiver med advokatbaggrund

23/04/2024

Budde Schou

Hos Budde Schou har vi netop ansat Simone Fisker Laursen som ny varemærkerådgiver. Hun kommer med en lang brancheerfaring og får til opgave at styrke håndhævelsen af varemærkerettigheder.

I Budde Schou oplever vi i stigende grad, at danske virksomheder får krænket deres varemærkeret. For at stå endnu stærkere i rådgivning af kunder indenfor dette felt har vi derfor netop ansat Simone Fisker Laursen som ny varemærkerådgiver.

Simone er uddannet advokat og har en bred erfaring indenfor IP-området, herunder med rådgivning vedrørende varemærker, design, ophavsret og overtrædelser af markedsføringsloven. De seneste 10 år har hun arbejdet i advokatbranchen som leder af erhvervsafdelingen hos Nemadvokat og sidder desuden i bestyrelsen hos GF Forsikring Storkøbenhavn og i Advokatsamfundets kredsbestyrelse for 2. kreds.

– Jeg har længe gået med tanker om at specialisere mig yderligere indenfor IP-området, og i den proces var jeg på udkig efter nye sparringspartnere, som kunne løfte mit faglige niveau. Det har jeg fundet hos min nye arbejdsgiver, så beslutningen om skiftet kom ret let til mig, siger Simone Fisker Laursen og uddyber:

– Den medarbejdergruppe, de har i teamet, er blandt de bedste specialister i Danmark, og det hold er jeg meget stolt over at skulle være en del af. De har nogle stærke erfaringer og kompetencer, som jeg nu får mulighed for at trække på.

Stor specialviden påkrævet
Vi strategisk målsætning om at stå endnu stærkere, indenfor rådgivning af kunder om beskyttelsen af deres varemærker – et område som kræver en meget stor specialviden.

– Vi skal skabe endnu mere opmærksomhed på området, og vi tager et stort skridt i den rigtige retning med ansættelsen af Simone. Reglerne og praksis på varemærkeområdet er omfattende, og hvis vi skal stå stærkt som kundernes foretrukne partner, skal vi have de bedste i landet på vores hold, siger Bjarke Pii Korremann.

Simone advokatbaggrund giver os og vores kunder en helt særlig fordel. Som advokat vil hun – foruden den grundlæggende sagshåndtering – kunne følge sagerne helt til dørs, og det er en stor fordel for de kunder, som vi arbejder med om håndhævelse af varemærkerettigheder. Det gør processerne både lettere og billigere for kunderne.

Vi siger stort velkommen til Simone 😊

Seneste nyt