Vi beskytter vore mange trofaste klienters nyudviklinger

Historier fra vores virke

Budde Schou har igennem de sidste mere end 100 år bidraget til at sikre rettighederne til og dermed den kommercielle udnyttelse af opfindelser indenfor alverdens teknologiske områder.

Vi har her på siden samlet en håndfuld interessante historier fra vores virke, hvor vi i samarbejde med vores klienter har arbejdet for beskyttelsen af resultatet af ualmindeligt gode idéer og ressourcekrævende udviklingsarbejde.

Som et kuriosum kan nævnes, at Carl Budde, den ene af firmaets grundlæggere, foruden at være patentagent tillige opfandt en fremgangsmåde til sterilisering af mælk. Denne fremgangsmåde er sidenhen blevet kendt som buddisering.

IP-beskyttelse handler først og fremmest om at sikre eneretten til den kommercielle udnyttelse af de nyskabende opfindelser, man har foretaget, eller den kreative indsats man har lagt i at udvikle et varemærke eller et enestående design.

Vi er hos Budde Schou utroligt glade for, at vi har så mange trofaste klienter – i både ind- og udland – som har betroet os opgaven med at beskytte deres nyudviklinger.

Innovation og IP-beskyttelse hører uløseligt sammen og har ofte større værdi, end man tror.

Læs mere om vores klienter og deres opfindelser længere nede på siden.

Budde Schou repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder i ind- og udland.

Følg nedenstående links for et indtryk af vores klienter og af det arbejde, vi udfører for dem.

European Patent Office

OHIM – Varemærke

Cases